3 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝΟΣ (ΓΙΟΡΤΗ ΡΙΓΑΝΗΣ)

per person

Σκέφτεστε εκδρομή στην Τήνο; Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων μπορεί να κρύβεται πίσω απ’ την θρησκευτική του φήμη, όμως έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα στους επισκέπτες της. Άγρια ομορφιά, παραλίες με μπλε νερά, κυκλαδίτικα χωριά, εξαιρετικά εστιατόρια και δεκάδες γιορτές σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.Γίνετε ένα με ξένους και ντόπιους στην κεντρική πλατεία του χωριού και γιορτάστε τη Γιορτή της Ρίγανης με ζωντανή μουσική, μεζέδες, ρακί και σοκολατόπιτα.

Αναχωρήσεις:

Ιούλιος: 26

1
ΜΕΡΑ 1: ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ
Αναχώρηση στις 07:00 από την Αθήνα με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας, απ' όπου θα αναχωρήσουμε στις 07:50 για το όμορφο τριήμερό μας.

Άφιξη στο νησί και κατευθυνόμαστε για το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Προσκύνημα και επιστροφή στο ξενοδοχείο για να τακτοποιηθούμε. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα στην Παναγία για όποιον επιθυμεί και βόλτα στο κέντρο της Χώρας.

Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής επιβατών από το μετρό του Ελληνικού.

2
ΜΕΡΑ 2: ΧΩΡΑ-ΜΥΚΟΝΟΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)-ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ
Πρωινό κι ελεύθερος χρόνος. Όσοι επιθυμούν μπορούν να αναχωρήσουν για την προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο. Κατά τη διάρκεια αυτής μπορείτε να δείτε την προτομή της Μαντώ Μαυρογένους, τους γραφικούς ανεμόμυλους και φυσικά την εκκλησία της Παραπορτιανής.

Οι εκδρομείς που επιθυμούν να μείνουν στην Τήνο μπορούν να επισκεφθούν την Παναγία τη Μεγαλόχαρη, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί ο καθένας.

Επιστροφή στην Τήνο στις 17:30 κι αναχώρηση το βράδυ για τα Δυο Χωριά όπου λαμβάνει χώρα η 10η Γιορτή της Ρίγανης (προαιρετικό). Εδέσματα με ρίγανη, ζωντανή μουσική, χορός και ποτό θα συνοδεύουν τη βραδιά μέχρι το πρωί. Ραντεβού στην πλατεία!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
3
ΜΕΡΑ 3: ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και βόλτα για καφέ και τελευταία ψώνια πριν αναχωρήσουμε με το καράβι από την Τήνο περίπου στις 14.35 για να φτάσουμε το απόγευμα στην Ανάβυσσο.

Περιλαμβάνονται:

 • Διαμονή στο Poseidonio Hotel 2* με πρωινό.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
 • Ακτοπλοϊκή μεταφορά του πούλμαν.
 • Μεταφορές και περιηγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

  Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 • Τύπος Δωματίου Κόστος
  Δίκλινο 205€
  Μονόκλινο 198€
  Τρίκλινο 195€